Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

МИ ТАМ-ДЕ ВИ!

Створено: 2021-11-04 16:42:13Оновлено: 2021-11-04 16:44:45

  У листопаді Мобільний офіс муніципальних послуг працюватиме у Центрально-Міському районі міста за заявкою виконкому районної у місті ради. Адміністратор Центру «Віза» («Центр Дії»), службовці відділу реєстрації місця проживання громадян та управління праці та соціального захисту населення чекатимуть Вас,24.11.2021 за адресою: селище Авангард, вул. Авангардна, 8, біля Криворізької гімназії № 104 Криворізької міської ради.


Під час візиту до офісу-трансформеру можна отримати послуги та консультації з таких питань:

  • · призначення соціальних допомог і субсидій, консультації з виплати субсидій у грошовій формі; прийом документів на оформлення часткової компенсації (1000,00 грн) вартості послуг з тепло-, водопостачання та водовідведення;
  • ·реєстрація нерухомого майна, бізнесу, місця проживання громадян, видача довідок;
  • ·консультації, у тому числі з питань оформлення закордонного паспорта, паспорта громадянина України у вигляді ID картки, пакетних послуг, видачі водійських посвідчень та реєстрації транспортних засобів, отримання кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

До уваги мешканців міста!

Відповідно до рішення протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №18 від 18.10.2021 року у зв’язку з переведенням м. Кривий Ріг у «червону» зону епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19, виїзди Мобільних офісів муніципальних послуг для обслуговування замовників послуг здійснюються виключно у віддалені села та селища (Авангард, Гірницьке, Коломійцеве, Новоіванівка та Тернуватий кут) з обов’язковим використанням засобів індивідуального захисту та дотриманням принципів соціального дистанціювання.

Для подання заявки на виїзд Мобільного офісу звертайтеся до відповідного виконкому районної у місті ради або безкоштовно телефонуйтеза телефоном «Гарячої» лінії  Центру «Віза» («Центр Дії»)0-800-500-459.

 

Ми працюємо для Вас! 

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];http://viza.kr.gov.ua

 

 

04 листопада 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради