Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПАСПОРТНИЙ ОФІС ЦНАПу «ВІЗИ»: КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗАМОВНИКІВ ПОСЛУГ

Створено: 2017-10-04 13:32:31Оновлено: 2017-10-04 13:34:45

На сьогоднішній день паспорт для виїзду за кордон оформлюється виключно з безконтактним електронним носієм (чіпом) з обов’язковим внесенням до нього відповідної інформації та відцифрованих відбитків пальців рук.

Кабінетом Міністрів України затверджено Порядок отримання, вилучення з Єдиного державного демографічного реєстру та знищення відцифрованих відбитків пальців рук особи.

Відповідно до нього відцифровані відбитки пальців рук отримуються і вносяться до Єдиного державного демографічного реєстру:

- у разі оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон;

- у разі оформлення паспорта громадянина України, а саме за згодою особи віком від 14 років, або за згодою одного з батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників або інших законних представників — для особи, яка досягла 14-річного віку та яка визнана судом обмежено дієздатною або недієздатною.

До досягнення особою 12-річного віку – відбитки пальців не беруться!

У разі пошкодження, відсутності вказівного пальця руки або відсутності можливості через якість отриманого графічного зображення відцифрованого відбитка пальця рук (руки) особи ідентифікувати її — беруться парні відбитки інших пальців рук або два будь-які відбитки пальців руки.

У разі відсутності можливості отримання графічного зображення відцифрованих відбитків усіх пальців рук особи — адміністраторами паспортного офісу складається акт, який передається до Металургійного районного відділу в місті Кривий Ріг Головного управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області.

Ми чекаємо на Вас з понеділка по п`ятницю з 9.00 до 16.00 для оформлення паспорта, та з 13.00 до 16.00 – для отримання готового паспорта.

Ваші побажання та пропозиції направляйте за адресою:
[email protected], або пл.Молодіжна, 1

 Ми працюємо для Вас!
Наша якість – Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: [email protected]


 

04 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради