Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2024-06-04 10:50:41Оновлено: 2024-06-04 10:53:36

Літо - сприятливий період для відпочинку,  зміцнення здоров'я та накопичення яскравих вражень. Центр «Віза» («Центр Дії») рекомендує отримувати адміністративні, інші публічні послуги скориставшись зручностями вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») – нашого реального ЦНАПу у віртуальному просторі.

Більшість замовників послуг вже користуються зручностями вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»). Так, як свідчать статистичні дані, протягом травня 2024 року на наш вебпортал завітали майже 33 тис. користувачів і третина з них робили це вперше. За цей період було переглянуто 81 тис. сторінок і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

Що стосується гендерного розподілу, вже традиційно, жінки були активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у травні 2024 року відсоткове співвідношення становило 67% до 33%. Щодо віку наших користувачів, то цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ є досить впевненими користувачами вебпорталу - їх 17%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – 38% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки – 45%.

Щодо географії відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), то вона доволі цікава. Сторінками вебпорталу протягом квітня подорожували мешканці 27 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та, крім неї, до п’ятірки увійшли також Сполучені Штати Америки, Індонезія, Бразилія та Китай.

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») та всі разом наближатимемо нашу перемогу!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») #Доступно всім – зручно для кожного!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

04 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради