Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ВІДПОВІДАЄМО НА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ КРИВОРІЖЦІВ ДО КОНТАКТ-ЦЕНТРУ 1520

Створено: 2021-06-04 15:33:25Оновлено: 2021-06-07 09:13:43

ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ  ВИКОНКОМУ  КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ЛЮДМИЛА ЗЕЛЕНСЬКА

 

  • Куди звертатися за отриманням дозволу на видалення зелених насаджень?

Надавачем послуги з отримання дозволу на видалення зелених насаджень є виконком відповідної районної у місті ради, а подати документи та отримати дозвіл  можна через Центр адміністративних послуг «Віза».

Ми чекаємо на Вас за адресами:

Головний офіс – пл. Молодіжна,буд.1;

Територіальні підрозділи:

Тернівський район – вул. Короленка, буд. 1А,  каб.129;
Покровський район –
вул. Шурупова, буд. 2,  каб. 12;
Саксаганський район – 
вул. Володимира Великого буд. 32, каб. 122;
Довгинцівський район – вул. Дніпровське шосе, буд. 11, каб. 102;
Центрально-Міський район – вул. Староярмаркова, буд. 44;
Інгулецький район –
пр. Південний, буд. 1  та вул. Гірників, буд. 19.

Нагадуємо!  З метою уникнення скупченості людей, у період карантину, Центр «Віза» та його територіальні підрозділи здійснюють прийом  та видачу готових результатів послуг  виключно за попереднім записом до електронної черги. Переглянути інструкцію як зареєструватися до електронної черги можливо за посиланням: http://viza.kr.gov.ua/#/news/2353.

 

  • Як дізнатися чи готовий мій паспорт?

 

Після виготовлення та передачі Державною міграційною службою України (надалі – ДМС) готового паспорта до Центру «Віза», заявнику надсилається СМС-повідомлення на вказаний ним номер телефону.

Якщо Ви ще не отримали СМС-повідомлення, але хочете дізнатися про стан оформлення біометричного документа, зробити це можна через онлайн-сервіс на офіційному сайті ДМС «Перевірка стану оформлення документів».

 

Для цього необхідно зайти на сайт ДМС України https://dmsu.gov.ua  або скористатися прямим посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html та обрати онлайн-сервіс «Перевірка стану оформлення документів».

  • Як отримати кадастровий номер на земельну ділянку?

Присвоєння кадастрового номеру є результатом державної реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі. Послуга «Державна реєстрація земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру» входить до переліку послуг, що надаються через Центр адміністративних послуг «Віза» відділом у Криворізькому районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області. Інформація щодо послуги розміщена на вебпорталі Центру «Віза» http://viza.kr.gov.uaу розділі «Земельні питання»/ «Послуги Державного земельного кадастру».

Отримання вказаної послуги також передбачено онлайн, та здійснюється розробником документації із землеустрою, з яким буде укладено відповідний договір, через портал електронних сервісів Держгеокадастру. В результаті цього, на підтвердження реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі замовник документації із землеустрою отримує витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що містить всі відомості про відповідну земельну ділянку, зокрема її кадастровий номер.

В.О. НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ

ВИКОНКОМУ  КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ГАННА МАЧИХИНА

 

  • ЯК ОТРИМАТИ ВІДОМОСТІ ПРО СЕБЕ В ДІЇ?

Відповідаємо:

Зареєструвати народження дитини, відкрити власну справу за 10 хвилин, отримати послуги для водіїв, все це можна зроби онлайн через Дію.

Крім цього, громадяни мають можливість перевірити наявну інформацію про себе, своє нерухоме майно (квартиру, земельна дільнику, будинок) та зареєстрований бізнес (ФОП, юридичні особи), адже портал Дія підключений, зокрема до таких Реєстрів:

 

ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ – на порталі відобразиться інформація про ФОП та КВЕДи зв’язані з Вами, юридичні особи та громадські формування.

ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО – буде наявна інформація про Ваше нерухоме майно (квартири та будинки).

ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ – відобразяться відомості про право власності на земельні ділянки.

ЩО ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО?

Все дуже просто – перейти до особистого кабінету громадянина на порталі Дія, тут Вам знадобиться електронний підпис, обрати вкладку «відомості про мене», обрати розділ з якого хочете отримати інформацію, наприклад: «нерухоме майно» і ось всього лише за декілька кліків відобразиться інформація про Вашу нерухомість. Таким чином, кожен охочий отримає доступ до інформації, але ВИНЯТКОВО ПРО СЕБЕ! Все швидко, просто та доступно!

  • ЯК ПІДПРИЄМЦЮ ЗАРЕЄСТРУВАТИ ЗМІНУ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ?

Відповідаємо:

  • ДЕ У КРИВОМУ РОЗІ МОЖНА ОДРУЖИТИСЬ ЗА ДОБУ?

Відповідаємо:

Зробити це без жодної паперової тяганини можна за допомогою проєкту «Шлюб за добу», який був реалізований міською владою ще у 2017 році!

Скористатися даною послугою у Кривому Розі можна в Криворізькому академічному міському театрі драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка.

 

Зробити це можна у три кроки:

  • обрати час проведення реєстрації шлюбу;
  • укласти відповідний договір з організатором;
  • прийти до себе на весілля та отримати свідоцтво про одруження протягом 24 годин.
 

 

 




04 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради