Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Актуальні новини з районів міста. Підсумок тижня.

Створено: 2010-06-04 13:52:31Оновлено:

На минулих вихідних в усіх районах міста проходили заходи, присвячені 235-й річниці заснування міста Кривого Рогу та Дню захисту дітей.

Так, у Жовтневому районі, зокрема у районному парку, протягом дня проходили спортивні змагання, ігри та інші цікаві і захоплюючі події. На сцені ПК ім. Б.Хмельницького радували своїми піснями кращі творчі колективи району. У Довгинцівському ройоні спортивно-розважальні заходи, присвячені Дню захисту дитини відбувалися в закладах освіти та біля ЦДЮТ «Дружба», на площі перед палацом спорту «Локомотив» був проведений турнір «Шахова королева» та програма «Веселі старти». А от у Саксаганському районі відзначали відразу дві події: День захисту дітей та 35-річчя від дня заснування району. Свято відбулося у сквері відпочинку імені Артема і проходило під гаслом «Ми – Саксаганського району майбуття». У програмі були передбачені розваги для малюків – це вистава театру ляльок «Весела дітвора», розважальна програма «Світ дитинства», конкурс малюнків на асфальті «Сонячне дитинство», майстер-клас з авіамоделювання, спортивно-туристична гра «Подорож в країну Здоров’ячко», спортивні ігри «По стежках Котигорошка», «Козацькими стежками», змагання з шахів та шашок, до участі в яких були залучені вихованці дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів. Всього у святі взяло участь близько 700 дітей. Голова Саксаганської районної у місті ради Костянтин Бєліков подякою відзначив кращих соціальних педагогів району, крім того, під час урочистостей виступили представники Саксаганської районної організації ветеранів Кривого Рогу, прийомні сім’ї отримали подарунки.

У Центрально-Міському районі урочисті заходи, присвячені Дню захисту дітей, проходили протягом трьох днів з 1 по 3 червня. У районі знаходиться під опікою 152 дитини, створено 4 прийомні сім'ї. Саме для цієї категорії було організовано, за підтримки керівництва кінотеатру «Мультиплекс», перегляд мультиплікаційного фільму з символічною назвою «Друзі назавжди». 40 дітей з неблагополучних родин відвідали кафе «Макдональс», де теж приємно провели час. Для інших дітей у Палаці дитячо-юнацької творчості Центрально-Міського району проведено концертно-розважальну програму, а у дитячому парку ім. Ю.Гагаріна відбулися спортивні змагання і естафети серед школярів шкіл району. Усі учасники заходу отримали у святковий день солодощі.

Крім цього, у Центрально-Міському районі 1 червня у міському театрі відбулися урочистості з нагоди 80-річчя від дня народження заслуженого лікаря України, лікаря акушера-гінеколога Петра Миколайовича Веропотвеляна.  

В усіх районах міста розпочалась підготовка до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та Дню державного прапора України. Так, в Індустріальному технікумі Криворізького технічного університету розпочато присвячений Дню Державного Прапора України конкурс творчих робіт на тему: «Виникнення Державного Прапора України: від доби запорізького козацтва до наших днів».
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради