Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З настанням весни на вулицях, парках, проїжджих частинах Кривого Рогу закипіла робота. Прибрати місто після зими та підготуватися до весни – основне завдання комунальників

Створено: 2015-03-04 16:44:10Оновлено: 2015-03-04 16:47:31

Міський голова Юрій Вілкул поставив завдання максимально ефективно прибрати місто  та навести лад після зими.  «На сьогодні повним ходом йдуть роботи, - говорить начальник міського управління благоустрою та житлової політики Олександр Катриченко, - прибираємо дороги від піщано – сольової суміші, впорядковуємо прибудинкові території, займаємося озелененням».

Фахівці комунального підприємства «Сансервіс» ще у лютому розпочали обрізку та омолодження дерев у місцях масового відпочинку. Повним ходом йдуть роботи парках Дзержинського району (парк Б.Хмельницького - 480 дерев обрізали), Саксаганського (парк Шахти «Батьківщина»), Довгинцівского (парк на мікрорайоні Дружба).

«У березні продовжуємо обрізку та омолодження дерев, корчування пеньків, очищуємо газони від опалого листя, - розповідає начальник виробничо- технічного відділу КП «Сансервіс» Ольга Безкровна,- на квітень плануємо висадити 700 дерев, 220 чагарників, впорядкуємо 2 га газону».

 Весняне прибирання йде і на 36 кладовищах міста. У лютому між міським управлінням благоустрою та житлової політики і ТОВ «Стікс Компані» укладений договір на утримання цвинтарів. На разі, йде очистка території цвинтарів від сміття та сухостою.

Олександр Катриченко звернув увагу городян, що наведенням порядку та чистоти у місті мають займатися не лише комунальні служби, адже за правилами благоустрою, затверджених міською радою, окрім закріпленої за ними території, суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форм власності, зобов’язані утримувати територію, яка знаходиться від їхньої ділянки на відстані 15 м.

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

04 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради