Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні мешканці міста!

Створено: 2015-03-04 10:27:20Оновлено: 2015-03-04 10:28:30

Оновлені електронні інформаційні ресурси можна переглянути на головній сторінці порталу "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) у розділі "Каталог ресурсів" в режимі он-лайн за допомогою комп’ютерів і мобільних пристроїв, а також  сенсорних інформаційних кіосків, що функціонують на території адміністративних районів міста.

З графіком проведення виставок–ярмарків можна ознайомитися на сторінках однойменного ресурсу, а також з організаторами цих заходів, їх контактними телефонами, місцем та датою проведення, групами товарів, що будуть представлені відвідувачам.

Про конкурси та фестивалі, що відбулися та заплановані у поточному році, можна дізнатися, відвідавши сторінку ресурсу з аналогічною назвою.

Ресурс "Протипожежні послуги" допоможе підприємцям визначитися щодо суб’єк-та господарювання, що надає відповідні послуги, для їх замовлення під час відкриття чи реконструкції об’єкта бізнесу. На сторінках цього ресурсу можна знайти перелік цих організацій, їх контактні телефони, адресу розташування, режим роботи, види діяльності тощо.

Інформацію про діючі на території міста ветеринарні аптеки та ветеринарні лікар-ні, їх місцезнаходження, контактні телефони, режим роботи тощо можна отримати на сторінках цих ресурсів.

Ресурс "Туризм і подорожування" містить актуальну інформацію про туристичні агенцій в місті, адресу їх розташування, телефони для зв’язку, адреси веб-сторінок тощо.

Сподіваємося, ці ресурси допоможуть спростити пошук необхідної інформації.


 

04 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради