Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2011-03-04 07:47:25Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 08.02.2011 №26-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 25.02.2011 о 16.00 відбулись публічні слухання з обговорення заходів з обговорення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу, де участь приймали: представники постійних комісій міськради, керівники структурних підрозділів виконкому міськради, керівники підприємств з надання телекомунікаційних послуг, суб’єкти господарювання, мешканці міста та засоби масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано, що з прийняттям запропонованого проекту рішення очікується вдосконалення діяльності операторів телекомунікацій щодо організації та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж на нежитлових будівлях і спорудах, що надасть можливість:
  • створити економічні умови для подальшого розвитку цієї галузі господарської діяльності;
  • забезпечити рівні можливості суб’єктам господарювання, які здійснюють будівництво та експлуатацію телекомунікаційних мереж, для організації надання телекомунікаційних послуг споживачам;
  • підвищити якість надання телекомунікаційних послуг для споживачів, зокрема послуг мобільного зв’язку;
  • упорядкувати взаємовідносини між операторами телекомунікацій та власниками майна будь-якої форми власності щодо використання дахів нежитлових будівель та споруд для розташування телекомунікаційних мереж та обладнання;
  • забезпечити належний контроль за діяльністю операторів телекомунікацій щодо розташування телекомунікаційних мереж та обладнання на нежитлових будівлях і спорудах.
Операторами телекомунікацій було підтверджено щодо необхідності запровадження вказаного рішення для безперебійної організації робіт зі створення та подальшого технічного обслуговування телекомунікаційних мереж.

 В цілому за результатами публічних слухань присутні погодились з запропонованим проектом рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі», як з таким, що необхідний для задоволення потреб територіальної громади, власників нежитлових будівель і споруд (балансоутримувачів), суб’єктів господарювання – операторів та органів місцевого самоврядування.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради