Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

4 лютого у Криворізькій міськраді відбулося засідання тимчасової робочої групи

Створено: 2015-02-04 11:24:12Оновлено: 2015-02-04 17:06:38

Згідно з розпорядженням міського голови Юрія Вілкула була створена тимчасова робоча група з числа депутатів Криворізької міської ради для обговорення пропозицій та підготовки рішення міської ради по зверненню Верховної Ради України до Організації об’єднаних націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

У середу, 4 лютого, відбулося засідання робочої групи за участю депутатів міської ради, представників громадськості, керівників структурних підрозділів виконкому міськради.

Було зазначено, що це питання не було внесено до порядку денного 55 сесії, адже   прозвучало з голосу, вже під час ведення пленарного засідання, і не було готове до розгляду на сесії, а тому потребувало підготовки  відповідного  проекту рішення.

Підсумовуючи роботу групи, секретар міської ради Сергій Маляренко зазначив, що всі плідно попрацювали, почули один одного, і члени робочої групи запропонували  винести якнайшвидше на розгляд пленарного засідання сесії питання підтримки  звернення Верховної  Ради до європейських  та  міжнародних  організацій.

У ході обговорення  сформувалася  думка  про те,  що  депутати приймуть  будь-які рішення, що  сприятимуть  настанню  миру в державі, збереженню стабільності  у місті та  покращенню добробуту людей. 

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

 

04 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради