Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ID-КАРТКА – НЕ ПЕРЕШКОДА ДЛЯ ЦЕНТРУ «ВІЗА»

Створено: 2018-01-04 16:38:14Оновлено: 2018-01-04 16:55:56

Для випускників шкіл, 2018 рік став особливим у питанні вступної кампанії. Учням, які планують вступати цього року на молодшого спеціаліста на основі 9-ти класів, необхідно під час подання заяви на вступ пред’явити оригінал документа, що посвідчує особу, та подати його копію. Таким документом є паспорт у вигляді ID-картки, який видається громадянам України з 14-річного віку. Центр «Віза» просимо заздалегідь потурбуватися про її замовлення та отримання. Адже вступати за свідоцтвом про народження зможуть лише ті вступники, яким 14 років виповнилося після 1 травня 2018 року».

Бажаючі отримати паспорт мають можливість звернутися до Центру адміністративних послуг «Віза» (пл. Молодіжна, 1). Щоденно, з понеділка по п’ятниця, ми приймаємо (крім замовників на оформлення біометричних закордонних паспортів) 5 осіб на оформлення паспорта у вигляді ID-картки.

Нагадуємо, що згідно нормативних документів, за цією послугою до Центру адміністративних послуг «Віза» можуть звертатися громадяни, які реєстровані у Металургійному районі.

Із запровадженням в Україні, з жовтня 2016 року, паспорта громадянина України у формі  ID-картки виникла об’єктивна необхідність наявності у працівників підприємств, організацій, установ міста, які забезпечують його життєдіяльність, наявності на робочому місці рідерів – пристроїв, які зчитують інформацію з паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Вже більше 17 тис. криворіжців одержали паспорти у формі ID-картки. Для зручностей мешканців, рідерами забезпечені всі адміністратори Центру «Віза» та його територіальних підрозділів.

Міський голова Ю.Г.Вілкул своїм розпорядженням, доручив і керівникам міських підприємств, організацій та установ сфери обслуговування придбати рідери.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість – Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

 

04 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради