Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: «Ми комплексно підходимо до ремонту двадцятої школи»

Створено: 2015-11-03 15:28:58Оновлено: 2015-11-09 12:12:18

Щотижня міський голова проводить виїзні наради по ремонту двадцятої школи. На разі, тривають роботи із зміцнення фундаменту будівлі. Цим займаються фахівці підприємства «Теплобудсервіс».

«Технологія, за якою працюємо, пройшла випробування часом і має високу гарантію. За геологічними даними, школа розташована на грунтах різних видів. Від цього будівля і коливалася. Наше завдання - вирівняти фізико-математичні властивості грунтів. Для цього застосовується метод гідрозриву грунтів,- говорить заступник директора ТОВ «Теплобудсервіс» Ігор Черних,- ми завершуємо буріння свердловин по внутрішньому та зовнішньому периметру будівлі. І вже придбали необхідні матеріали для ін’єкційного подання в свердловини спеціального розчину цементу та композитних домішок. Таким чином, вирішимо декілька проблем: зміцнимо бутовий фундамент школи та підвищимо сейсмічну стійкість грунтів».

Роботи проводяться з випередженням графіку і на початку грудня спеціалісти «Теплобудсервіс» планують здати об’єкт.

Паралельно з цим готується проект капітального ремонту школи. «У нас не так багато часу. У грудні буде сесія по бюджету і вже зараз маємо закладати кошти на ремонт», - підкреслив Юрій Вілкул.

На цьому тижні проектувальник представить попередній проект. Мер зазначив, що школа - німецька, тож повинна мати лише їй притаманну особливість. Зокрема, є задум зробити стилізований фасад, у німецькому стилі.

Варто зазначити, що на всіх етапах проект ухвалюється та обговорюється з педагогами та батьківським колективом.

 Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому

 (056)440-04-32, [email protected]

03 листопада 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради