Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

За рішенням мера Юрія Вілкула у Кривому Розі надано допомогу у підготовці до школи 100 першокласників з багатодітних родин та сімей переселенців

Створено: 2016-08-31 16:47:42Оновлено: 2016-08-31 16:50:02

Напередодні 1 вересня від імені міського голови портфелі та шкільне приладдя першокласникам Саксаганського району вручив голова району Валерій Беззубченко.

Перший заступник мера Євген Удод сказав: «Для кожної дитини 1 вересня має стати незабутнім днем у житті. На жаль, сьогодні багатьом сім'ям, особливо багатодітним і тим, хто опинився в непростій життєвій ситуації, вкрай складно знайти кошти, щоб зібрати дітей до школи. Тому в нашому місті реалізована програма підтримки таких родин. 81 багатодітна сім'я з Кривого Рогу, в яких є майбутні першокласники, отримали нові портфелі, а 19 першокласників з сімей переселенців  і канцелярське приладдя. Також, хочу подякувати депутатам всіх рівнів від Опозиційного блоку, завдяки яким допомогу до 1 вересня отримали ще близько шістдесяти криворізьких сімей».

Людмила Моціенко, багатодітна мама сказала: «Ми вдячні міському голові Юрію Вілкулу за постійну підтримку. Таким сім'ям, як у нас, де виховується шестеро та  більше дітей, забезпечити їх усім необхідним для школи дуже складно. Особливо в такий важкий час».

Довідка:

В місті функціонує 380 навчальних закладів:

- 150 – дошкільних;

- 146 - загальноосвітніх;

- 42 – позашкільних;

- 13 - професійно-технічних;

- 29 – вищих навчальних закладів.

Новий навчальний рік розпочнеться для 65 тисяч школярів, майже 7 тисяч учнів професійно-технічних училищ, понад 30 тисяч студентів вищих навчальних закладів.

Понад 7 тисяч малюків вперше сядуть  за парти та поринуть у незвіданий світ знань і науки.

 


 

31 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради