Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Нове у послугах ЦНАПу «Віза»

Створено: 2019-07-31 16:21:46Оновлено: 2019-07-31 16:23:41

(Про рішення, яке прийнято на сесії міської ради 31.07.2019)

 Шановні замовники послуг!

Депутатами міської ради ухвалено рішення, яким внесено зміни до Переліку адміністративних, інших публічних послуг, що надаються через Центр адміністративних послуг «Віза».

Що нового для замовників послуг у «Візі»?

  • Послуга «Оформлення спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за вирощування молодняка великої рогатої худоби»  надаватиметься через Центр «Віза», його територіальні підрозділи - виконкомами районних у місті рад.
  • Через ЦНАП «Віза» надаватиметься 19 послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, крім державної реєстрації громадських формувань та релігійних організацій (Законом України змінено суб’єкта реєстрації релігійних організацій зі статусом юридичної особи).
  • Спрощено  процедуру переведення квартир в нежитловий фонд, а саме: виключено послугу погодження департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому міської ради висновку з інструментального обстеження конструктивних елементів квартири, що пропонується до переведення.
  • До складу  «пакетної послуги» за життєвою ситуацією «Втрата близької людини» ЦНАПу включено «Державну реєстрацію смерті» - розширено перелік послуг державної реєстрації актів цивільного стану через ЦНАП. Крім цього в даному «пакеті» є і послуги зі зняття з реєстрації померлої людини, припинення нарахувань за комунальні послуги та підприємницької діяльності.
  • Перелік послуг доповнено консультаціями з питань державної реєстрації актів цивільного стану, які відтепер щотижнево з вівторка по п’ятницю із 9.00 до 11.00 (крім вихідних та святкових днів) надає у ЦНАПі представник районних відділів ДРАЦС у місті Кривому Розі Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Всі зміни спрямовані на покращення якості обслуговування замовників послуг, забезпечення максимальної клієнтоорієнтованості послуг.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
0-800-500-459 (безкоштовно)

[email protected]

      viza.kr.gov.ua

31 липня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради