Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

О. Вілкул: Молодь нашого міста - це джерело нескінченної креативності та енергії! З успіхом завершився другий сезон проєкту-конкурсу «Шкільний батл», який викликав хвилю зацікавлення серед мешканців Кривого Рогу

Створено: 2024-05-31 09:56:07Оновлено: 2024-05-31 09:59:01

У рамках співпраці Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради та «1-го міського телеканалу» вже другий рік поспіль у нашому місті проходить проєкт-конкурс «Шкільний батл» для творчих команд закладів загальної середньої освіти. Проєкт стартував 1 листопада та тривав до 27 травня. 30 травня у театрі ім. Т.Г. Шевченка оголосили підсумки конкурсу та нагородили талановиті шкільні команди.

Мета конкурсу полягає у спільній підготовці талановитими педагогами, учнями та їхніми батьками виступу. Це  - танок або  пісня до 5 хвилин, який сприяє патріотичному вихованню, наповнює позитивними емоціями та відчуттям єднання.

Голова Рада оборони міста Олександр Вілкул привітав учасників та переможців:

«Навіть у складний час ми продовжуємо працювати над нашим спільним майбутнім, у якому пануватимуть  мир та процвітання. Одним із пріоритетних завдань є створення необхідних умов, де наші діти та молодь матимуть можливість реалізувати свій потенціал. Для того, щоб ДЮСШ, Палаци культури, художні та мистецькі школи працювали в офлайн- та змішаному режимі, місто будує та ремонтує укриття.

Сьогодні я хочу відзначити неймовірний успіх «Шкільного батлу». Цей конкурс справді став чудовою можливістю для наших талановитих школярів продемонструвати  творчі здібності. Особливо вражає різноманіття виступів – від захоплюючих танців до потужного вокалу. Кожен учасник зробив внесок у створення цієї незабутньої атмосфери. Щиро дякую усім, хто долучився до  свята дитячої творчості та таланту. Особлива подяка адміністрації та працівникам театру за створення умов для проведення заходу, адміністраціям закладів освіти та батькам, які підтримували дітей в цьому процесі. Працюємо далі заради щасливого майбутнього наших дітей! Разом - до Перемоги!»

Проєкт-конкурс «Шкільний батл» цього року об’єднав 44 заклади освіти з усіх районів міста, які підготували 51 номер в номінаціях «Хореографія» та «Вокал». Їх учасниками стали більше 400 творчих та креативних дітей, небайдужих батьків та завзятих педагогів. До півфіналу члени професійного журі відібрали 16 кращих номерів патріотичного спрямування. Для них творчою командою 1-го міського телеканалу КР було створено відео й відзнято професійні відеокліпи, які з 22 квітня по 17 травня демонструвались в ефірі та розміщувались у соцмережах телеканалу «ТОВ Перший міський телеканал. Кривий Ріг».

За 4 тижні  визначено 8 фіналістів (гімназія № 100, ліцей № 24, Центрально-Міський ліцей, гімназія № 52 «Діалог», ліцей № 35 «Імпульс», гімназія № 78, гімназія № 26,  Тернівський ліцей), а після голосування активних підписників телеканалу остаточно визначились переможці.

Перше місце посіла команда  ліцею №35 «Імпульс»,  ІІ місце -  гімназія №26 та ІІІ місце  - ліцей №24.

Окрім того, «Приз симпатій Першого міського» отримала команда  гімназії №78 та «Приз професійного журі»  у команди ліцею «Джерело».

31 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради