Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З1 травня школи, гімназії та ліцеї Кривого Рогу завершують навчальний рік. Урочисті заходи у закладах проходитимуть із дотриманням безпекових вимог

Створено: 2024-05-31 11:58:11Оновлено: 2024-05-31 12:00:49

Цьогоріч останній дзвоник пролунає для 2500 одинадцятикласників та 6889 випускників дев’ятих класів.

«Завершується складний навчальний рік, освітній процес протягом якого проходив, переважно, у дистанційному форматі. Але, завдяки тому що ми облаштовували укриття в школах - їх на сьогодні108, учні мали можливість відвідувати офлайн консультації. І навіть у цих важких умовах маємо 322 медалісти. З них -246 - золоті медалі та 76 срібних.

Стосовно свята останнього дзвоника. Задля безпеки учнів та вчителів, великих натовпів збирати не будемо. Але, безумовно, кожен заклад привітає своїх випускників. Формат проведення заклади обирають індивідуально», - підкреслив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

До завершення навчального року освіта Кривого Рогу підійшла з високими результатами. Криворізькі учні успішно виступали на конкурсах Малої Академії наук, предметних олімпіадах обласного та всеукраїнського рівнів, а педагоги гідно представили місто на конкурсах фахової майстерності.

«Щиро хочу подякувати нашим учителям, які навіть у цих складних умовах- воєнний стан, онлайн-навчання – продовжують вдосконалювати свої знання, навчаються новому і є справжніми професіоналами своєї справи. І цього року започатковуємо щорічну премію для наших педагогічних працівників - 80 кращих педагогів вже отримали таке заохочення від міста», - сказав О. Вілкул.

Протягом червня випускники дев’ятих та одинадцятих класів отримають документи про освіту.

31 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради