Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»): ЗАВЖДИ ПОРУЧ! (20 РОКІВ)

Створено: 2023-05-31 09:55:42Оновлено: 2023-05-31 09:58:47

Щороку 30 травня Центр адміністративних послуг «Віза» виконкому Криворізької міської ради відзначає свій День народження, і цьогоріч він вже в 20-те! Ще з далекого 2003 року ми працюємо для наших криворіжців.

Все починалося з невеликого відділу дозвільно-погоджувальних процедур, в якому працювало лише 8 посадових осіб виконкому Криворізької міської ради, що надавали 27 видів послуг, та 19 служб за принципом організаційної єдності.

На сьогодні Центр «Віза» («Центр Дії») – це:

- 549 видів послуг, що надаються через Центр: це і великий блок соціальних послуг, оформлення паспортних документів, послуги у сфері реєстрації нерухомості, бізнесу та місця проживання фізичних осіб, електронні довірчі послуги, сервіс «Зелене світло» з оформлення посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів, послуги у сфері будівництва, земельних питань, тощо;

-  38 офісів послуг, що працюють за єдиним графіком та єдиними стандартами;

-  понад 2 000 замовників послуг щоденно.

За 20 років роботи Центром «Віза» («Центр Дії») обслужено більше  4 000 000 замовників послуг, у тому числі у військовий час – більше 600 тисяч.

Вже стало доброю традицією щороку запроваджувати нові сервіси саме у наш День народження. Так сталося і цього року - 1 червня стартує робота офісу «Я - Ветеран». За війну Центр «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради жодного дня не припиняв роботу і обслуговування криворіжців ветеранськими  послугами  було  і  є  у  нас в пріоритеті. На сьогодні, перелік послуг для обслуговування воїнів в рамках проекту «Я – Ветеран» м. Кривого Рогу містить 561 вид послуг у різних сферах.

Секретар міської ради - в.о. міського голови Юрій ВІЛКУЛ привітав колектив центру з нагоди 20-ї річниці утворення, подякував за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадську позицію, самовіддану працю, спрямовану на забезпечення якісного надання публічних, у тому числі адміністративних, послуг мешканцям Кривого Рогу, та відзначив:  колектив Центру «Віза» («Центр Дії») Подякою міського голови та працівників ЦНАПу, які працюють у його складі упродовж 20 років, починаючи з перших днів його роботи:

  1. Нагрудним знаком  «За заслуги перед містом ІІ ступеня» - Павловську Людмилу Григорівну, начальника управління адміністративних послуг;
  2. Нагрудними знаками  «За заслуги перед містом ІІІ ступеня»:

- Приказову Галину Анатоліївну, адміністратора відділу адміністраторів Центру «Віза» управління адміністративних послуг;

- Якобчук Жанни Анатоліївни, начальника відділу електронних сервісів управління електронного врядування.


З кожним роком наші цілі стають амбітнішими, а кількість послуг постійно зростає, тож в цей святковий день ми обіцяємо і надалі вдосконалюватись та розвиватись на користь рідної Криворізької громади!

Ми працюємо для Вас!

Центр «Віза» («Центр Дії») #Доступно всім – зручно для кожного!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: viza@kr.gov.ua

http://viza.kr.gov.ua

 

 

 

 

 

31 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради