Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2022-05-31 11:56:10Оновлено: 2022-05-31 12:00:39

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»)

в цифрах і фактах

Вже три місяці в нашій країні триває війна та це не означає, що життя спинилось. Людям як і раніше, а подекуди навіть і в більшій мірі, необхідно отримувати адміністративні, інші публічні послуги. Та не завжди є можливість самостійно відвідати Центр «Віза» («Центр Дії») і тоді на допомогу приходить вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») – наш реальний ЦНАП у віртуальному просторі.

Так, як свідчать статистичні дані, у травні поточного року на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») завітали 8 971 користувач, і що цікаво третина з них – це постійні користувачі. За цей період було переглянуто 35 088 сторінок і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися.

Що стосується гендерного розподілу, то жінки стабільно є активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у травні 2022 року, їх відсоткове співвідношення становило 63% до 37%. Щодо віку наших користувачів, то досить цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ вже давно стали впевненими користувачами нашого вебпорталу – їх частка серед всіх користувачів досить вагома і складає 18,6%. Молодь у віці 18-24 роки теж доволі активні – їх 17,5 % та найбільше наших користувачів у віці 35-44 роки27,5%.

Оскільки багато наших співвітчизників знаходяться поза межами нашої держави, то і географія відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») теж доволі цікава - його сторінками у травні 2022 року подорожували мешканці 47 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Польща, Німеччина, Сполучені Штати та Нідерланди. Також значно побільшало користувачів з Великої Британії, Франції та Італії. Кількість міст, в яких проживають відвідувачі вебпорталу 437. До топ-5, крім Кривого Рогу, увійшли також Львів, Київ, Дніпро та Полтава, крім того, неабиякий інтерес до вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») проявили у травні мешканці польської столиці Варшави. Що цікаво, мешканці Львова настільки часто відвідували наш вебпортал, що майже зрівнялись за кількістю з мешканцями Кривого Рогу!

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»)!

 

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

31 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради