Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Створено: 2011-05-31 06:18:02Оновлено:

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту» та аналізу його регуляторного впливу

Регуляторний акт – проект рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту» передбачає оптимізацію маршрутної мережі пасажирського транспорту для покращання розвитку конкурентного середовища у сфері пасажирських перевезень.

Розробник – відділ транспорту і зв’язку виконкому міськради, каб.153, тел. 74-24-41, електронна адреса [email protected].

Зазначений проект рішення виконкому міської ради та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено 04.06.2011 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та розміщено на офіційних сторінках в мережі Інтернет:
- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;
- виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.dzr.dp.ua, www.dlgr.ho.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.org.ua, www. trnvk.dp.ua, www.cmv.krivbass.info оприлюднюється регуляторний акт – проект рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту» та аналіз його регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись у письмовій формі протягом місяця (крім святкових, вихідних днів) за адресою 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1:
- відділом транспорту і зв’язку виконкому міської ради, каб.151, тел.74-70-49;
- координатором з питань провадження регуляторної діяльності – управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб. 510, тел.74-39-72, електронна адреса [email protected];
- на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської районних у місті рад: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] в мережі Інтернет.

Публічні слухання з питання обговорення регуляторного акта – проекту рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту» відбудуться 06.06.2011 о 16.00 в єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу за адресою: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради