Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

28 травня міський голова Юрій Любоненко провів прийом делегації з міста-побратима Нижнього Тагілу

Створено: 2010-05-31 12:43:43Оновлено:

28 травня міський голова Юрій Любоненко провів прийом делегації з міста-побратима Нижнього Тагілу, яка прибула до Кривого Рогу для участі у святкуванні Дня міста. Очолюв делегацію заступник глави адміністрації В'ячеслав Погудін.

Також у її складі перебував директор Нижньотагільського технологічного інституту Володимир Пєгашкін і директор ТзОВ "АНТОЛЛ" Анатолій Толстов. Ю.Любоненко познайомив гостей із своїми заступниками, коротко розповів про нинішню соціально-економічну ситуацію в місті, зупинившись, зокрема, на пам'ятній дзвіниці, зведеній на честь загиблих воїнів у Великій Вітчизняній. Гості висловили своє захоплення такою значущою для Криворіжжя подією. Крім цього, до переможного свята у місті-побратимі була видана спеціальна книга, кілька розділів якої присвячені участі криворіжців у створенні нижньотагільської важкої індустрії у роки Великої Вітчизняної.

                  (Детальніше – на сторінках газети «Червоний гірник» № 80-81 від 29 травня 2010)
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради