Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Є. Удод: За завданням Олександра Вілкула робимо все можливе, залучаємо усі ресурси, аби забезпечити мешканців міста та інших регіонів життєво необхідним – сьогодні отримали чергові 20 тон цінного вантажу від фонду Go Save Ukraine.

Створено: 2022-03-31 07:43:42Оновлено: 2022-03-31 07:47:28

Під керівництвом начальника Військової адміністрації міста Олександра Вілкула у Кривому Розі створений та постійно поповнюється Стратегічний запас продуктів і медикаментів, а також  налагоджена ефективна логістика доставки і розподілу допомоги з-за кордону. Системність в такій роботі - запорука своєчасної допомоги тим, хто цього потребує. Кривий Ріг іспит складних часів витримує.

Євген Удод, заступник міського голови сказав:

«Начальником Військової адміністрації міста було поставлене завдання налагодити чітку логістику процесів допомоги ще з перших днів. Дуже велику допомогу  - це на сьогоднішній день фактично 90% різної допомоги, надав Фонд Вілкула "Українська перспектива". Також ми якісно відрегулювали усі питання, що стосуються комунікацій, тобто зв’язків з нашими партнерами за кордоном і всередині країни. Як приймати вантаж, як розміщувати, яким чином оптимізувати шляхи доставки. Важливо, щоб це було зручно для всіх видів транспорту, для складів, що приймають великі вантажі, для людей, які тут працюють і розвантажують допомогу. А вона надходить із Польщі, Німеччини, США, Великобританії, Іспанії, Чехії. Обсяги масштабні. Сьогодні отримали велику партію завдяки нашим партнерам. Це Міжнародний фонд Go Save Ukraine. І ми щиро вдячні нашим партнерам і особисто пану Марайкіну, який нам допомагав у цій роботі»

Допомога, що прибула сьогодні до міста - це понад 20 тон вантажу і  більше ста позицій. Продукти - крупи, консерви, цукор, чай, олія, печиво, велика партія спеціального дитячого харчування, медикаментів та засобів гігієни. Кривий Ріг виступає донором в питанні розподілу допомоги, що надійшла з-за кордону.

Євген Удод, заступник міського голови:

«Ця партія вантажу - не тільки для Кривого Рогу. Ми робимо все можливе, аби подати руку допомоги і нашим сусідам. Це, в першу чергу, Миколаїв, Южноукраїнськ та інші. Сьогодні ми розвантажуємо допомогу, складуємо, проводимо сортування. Готуються партії, і вже завтра приїдуть машини з Миколаєва та Южноукраїнська, вантаж піде на південь країни»

З початку повномасштабної війни з Росією  Кривий Ріг прийняв сотні тон вантажів. Як повідомляють у Військовій адміністрації міста, є перспективні домовленості і на майбутнє.

31 березня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради