Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРАТОРІВ ВИКОНКОМУ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА ІІІ КВАРТАЛ

Створено: 2024-10-03 16:08:09Оновлено: 2024-10-03 16:10:40

(інформує управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради)

Реєстраційні послуги по нерухомості та бізнесу залишаються одними з найзапитуваніших серед відвідувачів Центру «Віза» (Центр Дії»).

Варто зазначити, що за реєстрацією власної бізнес-справи та об’єктів нерухомості звертаються мешканці не тільки Кривого Рогу, але й усієї Дніпропетровщини. Крім цього, в умовах воєнного стану розширено можливості проведення державної реєстрації екстериторіально, тобто державні реєстратори виконкому Криворізької міської ради також здійснюють реєстрацію нерухомого майна та юридичних осіб, місцезнаходженням яких є Автономна Республіка Крим, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська області, місто Севастополь.

Також для отримання реєстраційних послуг криворіжці можуть звернутись до будь-якого іншого суб’єкта державної реєстрації, державного чи приватного нотаріуса в межах Дніпропетровської області. А реєстрація ФОП, накладення арештів та інших обтяжень на нерухомість та видача інформаційних довідок здійснюється по всій Україні.

03 жовтня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради