Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі пройшли заходи з нагоди Дня туризму

Створено: 2017-10-03 15:34:54Оновлено: 2017-10-03 15:39:34

27 вересня 2017 року в залі засідань виконкому Криворізької міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня туризму. Організаторами заходу були управління економіки виконкому Криворізької міської ради та КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" Криворізької міської ради.

З вступною промовою до учасників урочистостей звернувся заступник міського голови Андрій Полтавець та наголосив на тому, що цьогорічна осінь виявляється насиченою на туристичні події. Так, два тижні тому відбувся Міжнародний Форум "Індустріальний туризм: кращі практики для ефективного розвитку територій", результатом якого стало підписання Меморандуму про співробітництво між виконавчим комітетом Криворізької міської ради та крупними підприємствами Кривого Рогу з питання розвитку промислового туризму та візит іноземних спеціалістів щодо оцінки рівня розвитку туризму та обміну досвідом.

У святкуванні взяли участь члени міської робочої групи з питань розвитку туризму в місті Кривому Розі, представники промислових підприємств-підписантів Меморандуму.

Андрій Полтавець, вітаючи всіх присутніх зі святом зазначив, що туристичний бізнес, це складно влаштований механізм і якщо якийсь гвинтик у цьому механізмі схибить, то це негативно вплине на усіх. Тож, для того, щоб все було на найвищому рівні, побажав наснаги, вдячних туристів, які тільки від'їжджаючи від нас вже мріють повернутись знов і знов!

Також, під час заходу відбулося нагородження відзнаками виконкому Криворізької міської ради кращих представників туристичної сфери за сумлінну, плідну працю, активну громадську діяльність, високий професіоналізм, значний особистий внесок в розвиток туризму, підтримку краєзнавства.

Після закінчення офіційної частини урочистого заходу, гості свята мали можливість відвідати пілотну екскурсію на коксохімічне виробництво (коксова батарея №3) та устаткування вдування пилевугільного палива в ДП 9 ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". Екскурсія стала значним поступом у напряму розвитку промислового туризму Кривого Рогу, дала можливість ознайомлення екскурсантів з особливостями й специфікою коксохімічного виробництва.

Крім того, для всіх охочих криворіжців та гостeй міста було організовано безкоштовну екскурсію на оглядовий майданчик кар’єру   ПАТ "Південний ГЗК".


 

03 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради