Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З першого жовтня в місті розпочало роботу «соціальне таксі», придбане за рахунок коштів міського бюджету

Створено: 2014-10-03 15:56:07Оновлено: 2014-10-03 16:03:19

З першого жовтня в місті розпочало роботу «соціальне таксі», придбане за рахунок коштів міського бюджету.

«Соціальне таксі» працює на  базі комунальної установи «Будинок милосердя «Затишок», де  створено диспетчерську службу (телефон 38-32-12) , яка працює щоденно з 8-30 до  17-00, крім суботи та неділі.

Послуга з перевезення надається на безоплатній основі інвалідам, які пересуваються з допомогою інвалідного візка, не мають власного автотранспорту та перебувають на обліку в управліннях праці та соціального захисту населення виконкомів районних у місті  рад.

Заявка надається  не пізніше, ніж за дві доби. Перевезення здійснюються до лікувально-профілактичних закладів, банківських установ, поштових відділень або нотаріальних контор, управлінь праці та соціального захисту населення, протезно-ортопедичної майстерні, житлово-комунальних організацій, вокзалів та соціально-культурних закладів. Одній особі послуга «Соціального таксі» надається не більше 4-х разів на місяць, за необхідності інваліда може супроводжувати одна особа.


 

03 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради