Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ТЕРМІНИ ЗБЕРІГАННЯ ВИГОТОВЛЕНИХ БІОМЕТРИЧНИХ ПАСПОРТІВ У ПАСПОРТНИХ ОФІСАХ ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2022-01-31 15:44:41Оновлено: 2022-01-31 15:47:22

Якщо Ви звертались до Центру «Віза» («Центр Дії») з питання оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки або паспорта громадянина України для виїзду за кордон та отримали смс - повідомлення про готовність документа, але не маєте змоги одразу забрати його - не турбуйтесь, оскільки готові паспорти у паспортних офісах Центру «Віза» (Центр «Дії») зберігаються протягом наступного часу:

Якщо Ви у вказані строки не отримали готовий паспорт, Центр «Віза» («Центр Дії») повертає його разом із заявою-анкетою та доданими до неї документами відповідному територіальному підрозділу Державної міграційної служби України для зберігання і подальшої видачі власнику.

У територіальних підрозділах Державної міграційної служби України паспорти зберігаються протягом 2 років з дня оформлення, у разі неотримання паспорта власником у зазначений термін, паспорт підлягає знищенню. Однак, відповідно до доручення Державної міграційної служби України на період карантину знищення виготовлених паспортів зупинено.

Звертаємо увагу, що за письмовим зверненням заявника строк зберігання паспорта у територіальних підрозділах Державної міграційної служби України може бути продовжений до 3 років з дня його оформлення.

У період дії карантину видача документів у паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії») здійснюється виключно за попередньою реєстрацією на визначені дату та час. Ознайомитись з інформацією, як попередньо зареєструватись до паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії») для отримання паспорта можна за посиланням https://cutt.ly/uOkYOOk.

У паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії»)  процедура  отримання  готового паспорта проходить  швидко,  легко та зручно!

 

Ми працюємо для Вас! 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

31 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради