Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На ремонти в школах, спортивних та культурних закладах, підтримку ЖКГ місто додатково направило 120 млн. грн.

Створено: 2019-01-31 10:57:02Оновлено: 2019-01-31 10:58:37

На січневій сесії депутати підтримали пропозиції мера Юрія Вілкула і виділили додаткові кошти  на підтримку освіти, спорту, культури та медицини.

"Ми продовжуємо велику комплексну роботу з ремонту спортивних та освітніх закладів, лікарень, будівництва нових амбулаторій. В цілому, на реалізацію програм розвитку охорони здоров'я, освіти, підтримку житлово – комунального господарства в 2019 році ми виділили 565 млн. грн. Аналізуючи доведений державою Кривому Рогу фінансовий ресурс на медицину і освіту бачимо, що недофінансування становить понад 17%. У цій ситуації, щоб не залишити людей без зарплат, в черговий раз з міського бюджету будуть виділені кошти на заробітну плату педагогам і медикам, а також на оплату енергоносіїв і комунальних послуг бюджетних установ", - підкреслив мер Юрій Вілкул.

Додатковий фінансовий ресурс спрямований на завершення капремонтів 5-ти закладів освіти, а також Палацу водних видів спорту ДЮСШ №1, придбання обладнання та поточні ремонти в комунальному оздоровчому таборі «Слава». «Серйозною підмогою для розвитку закладів освіти є державний фінансовий ресурс (майже 5 млн. грн.), якого домігся для міста народний депутат Костянтин Павлов. Гроші підуть на встановлення енергозберігаючих вікон у 15 школах та музичній школі №2», - зазначила директор департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак.

Піклуючись про маленьких криворіжців, за дорученням мера на січневій сесії виділені кошти  на забезпечення медикаментами, витратними матеріалами та проведення діагностики діток, хворих на цукровий діабет.

31 січня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради