Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії») інформує: свідоцтва про народження дитини, шлюб, розлучення та зміну імені у Дії підтягуватимуться автоматично

Створено: 2024-07-03 09:03:57Оновлено: 2024-07-03 09:05:16

Вже зовсім скоро не потрібно буде носити із собою паперові свідоцтва, адже вони будуть доступні у «Дії». Йдеться, наприклад, про випадки, коли треба підтвердити зміну прізвища, імені, коли влаштовуєтесь на роботу, або оформлюєте пільги, коли необхідно влаштувати дитину в садочок чи школу, оформити їй закордонний паспорт.

Свідоцтво про народження дитини у Дію підтягуватиметься автоматично — за податковим номером. Це розв’яже проблему, коли мама змінює прізвище – і свідоцтво дитини через це не підтягується. Також будуть доступні свідоцтва про народження уже повнолітніх дітей.

Достатньо авторизуватися в застосунку — і вони з’являться серед переліку документів в обох партнерів чи батьків дитини.

Раніше, щоб додати свідоцтво про народження в Дії, потрібно було вручну вводити серію й номер документа. Найближчим часом документ дитини підтягуватиметься автоматично за РНОКПП батьків.

Зверніть увагу, свідоцтва про народження дитини, шлюб, розлучення та зміну імені підтягуються автоматично, якщо про них є інформація в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян.

Тож не доведеться носити із собою паперові свідоцтва чи тривожитися, що забули або загубили.

 Ми працюємо для Вас!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»(«Центр Дії»):  [email protected]

03 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради