Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул: «Маємо плідно попрацювати і навести лад на нашому гарному житломасиві Інгулець»

Створено: 2015-07-03 13:46:32Оновлено: 2015-07-03 13:50:44

У Кривому Розі комплексно підходять до благоустрою та наведення порядку на мікрорайонах і житлових масивах. Днями міський голова Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду в Інгулецькому районі на житломасиві Інгулець. Тут стартував спільний проект у рамках соціального партнерства міста та Інгулецького ГЗК з благоустрою житлового масиву. «Ми розглянули низку питань, що стосуються ремонту доріг, облаштування контейнерних майданчиків та відновлення всіх проектних світлоточок. Для цього запросили голів будинкових комітетів, представників підприємств, які надають комунальні послуги, аби разом обговорити важливі організаційні моменти, почути пропозиції від мешканців. Маємо плідно попрацювати і навести лад на нашому такому гарному житломасиві» ,- зазначив міський голова Юрій Вілкул.

«Для Інгулецького комбінату і,зокрема, компанії Метінвест, дуже важливим є те, що напрацьовано у рамках соціального партнерства за цім роки. Значимим є також спільний проект міста і підприємства, який ми реалізуємо цьогоріч,- підкреслив в.о. генерального директора Олександр Герасимчук,- компанія Метінвест, трудовий колектив Інгулецького ГЗК буде підтримувати всі починання міської влади щодо покращення умов проживання та комфорту жителів Інгульця, більшість з яких працюють на нашому підприємстві».

Додамо, що на мікрорайоні, за рахунок коштів міського бюджету, облаштують 28 контейнерних майданчиків, не залишаться поза увагою під’їзні шляхи, що ведуть до них; встановлять 230 контейнерів для сміття обсягом 1,1 куб.м. Таким чином, питання із забезпеченням контейнерів на Інгульці буде вирішено на 100%.

Комплексні роботи з благоустрою житломасиву будуть завершені до 15 серпня. Таке завдання ставить міський голова Юрій Вілкул.

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

03 липня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради