Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запитання до мера. Напередодні дня журналіста Костянтин Павлов зустрівся із юними журналістами

Створено: 2021-06-03 13:41:37Оновлено: 2021-06-03 13:43:15

У теплій, затишній атмосфері центральної бібліотеки, що на проспекті Поштовий, хлопці та дівчата, так би мовити з «перших вуст» - від очільника міста, отримали розгорнуті відповіді на свої запитання про розвиток спорту у Кривому Розі, проєкт реконструкціі мікрорайону Зарічний-4, організацію дитячого відпочинку влітку. Почули особисту думку мера з актуальних тем шкільного життя: булінгу, використання гаджетів, шкільної форми, тощо.

Не зважаючи на напружений робочий графік, міський голова охоче погодився на пропозицію про зустріч із юними криворіжцями, які роблять перші кроки в царині журналістики. Костянтин Павлов зазначив: «Я щодня зустрічаюся з багатьма людьми, але дуже приємно спілкуватися з молоддю. Мені імпонує ваш неупереджений, «свіжий» погляд на різні речі, зокрема, яким ви хочете бачити рідне місто. Адже ми працюємо задля вас, щоб зробити ваше дитинство щасливим, щоб ви бачили перспективу саме тут – у Кривому Розі. У нас зараз в роботі низка проєктів щодо розвитку міста: впроваджуємо пілотний проєкт з благоустрою мікрорайону Зарічний-4, ми перші в Украіні реалізуємо проєкт з безкоштовного проїзду містян, продовжуємо розбудову спортивноі інфраструктури та підтримуємо всі види спорту. Я твердо переконаний, якщо кожен із нас ставитиметься до рідного міста як до свого дому – у ньому буде завжди чисто та затишно й відбуватимуться хороші, позитивні зміни».

Поцікавилися журналісти-початківці у мера й щодо можливості реалізаціі дитячого медійного проєкту. Костянтин Павлов підтримав ідею та запропонував, в свою чергу, розглянути питання про створення дитячої рубрики або тележурналу на одному із місцевих телеканалів.

Враженнями від зустрічі з міським головою поділилася учениця гімназіі № 97 Софія Поколодня. Вона підкреслила: «Дуже цікаво було слухати мера. З ним приємно спілкуватися, адже він відкритий та відвертий. Зрозуміло та доступно розповів нам про плани та проєкти з розвитку міста, відповів на всі наші запитання. Я планую написати статтю про нашу зустріч і мені буде легко працювати над матеріалом, адже, дійсно, ми отримали від Костянтина Юрійовича багато корисноі та новоі інформаціі про Кривий Ріг».

Наприкінці зустрічі мер вручив хлопцям та дівчатам сувеніри, а також всі учасники зробили фото на пам’ять.

03 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради