Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні суб`єкти господарювання!

Створено: 2020-06-03 11:30:50Оновлено: 2020-06-03 11:31:26

Якщо ви зацікавлені у пошуку іноземних партнерів, пропонуємо скористатися можливістю включення свого підприємства до онлайн-каталогу, створеного ДУ "Офіс з просування експорту". Каталог орієнтований на іноземних імпортерів, які хочуть знайти бізнес партнера в Україні та встановити прямий контакт. Для іноземного партнера це своєрідний фільтр надійності, адже на платформу потрапляють лише перевірені компанії.

Послуга надається безкоштовно українським компаніям, що здійснюють експорт товарів, робіт або послуг та відповідають наступним критеріям:

1. Належність до суб'єктів малого, середнього або великого підприємництва згідно з частиною 3 статті 55 Господарського кодексу України;

2. Операційна діяльність протягом мінімум 2-х років;

3. Наявність особи, що відповідає за зовнішньоекономічну діяльність, із добрим володінням англійською мовою;

4. Наявність сертифікації виробництва та/або продукції/послуг;

5. Наявність веб-сторінки або детального сайту-візитки англійською мовою.

Зареєструватися на платформі можна через особистий кабінет на сайті ДУ, обравши послугу "Сорсинг" та заповнивши необхідну інформацію англійською мовою про компанію та продукт (https://epo.org.ua/epo_profile/sourcing_service_page).

При реєстрації не потрібно надавати ніяких документів, головною необхідною умовою для включення до онлайн-каталогу є наявність англомовного сайту або англомовної візитки основного сайту підприємства. Детальніше з вимогами до заявки на реєстрацію можна ознайомитися за посиланням: https://epo.org.ua/instruktsiya-po-korystuvannyu-osobystym-kabinetom/#sourcing.

 

03 червня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради