Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі пройшли численні заходи, присвячені Дню захисту дітей

Створено: 2010-06-03 12:57:23Оновлено:

У Кривому Розі пройшли численні заходи, присвячені Дню захисту дітей. Одним з таких було Свято вдячних сердець, яке у місті проводиться вже 5 рік поспіль.

Під час урочистого заходу рада директорів криворізьких закладів інтернатного типу відзначила найкращих вихованців навчально-виховних закладів. 31 дитина отримала цінні подарунки і була нагороджена медаллю «За особисті досягнення», які вручив начальник управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Сергій Кіслов.

Крім того, на святі були відзначені і кращі навчально-виховні заклади міста. За підсумками року такими стали:
- Криворізька загальноосвітня школа-інтернат №9, учениці закладу увійшли до складу збірної України з вільної боротьби;
- комунальний дитячий будинок №2 - за розробку та впровадження програми соціалізації вихованців;
- дитячий будинок №4 - за розвиток професійної майстерності.
- міський комунальний дитячий будинок №3 - за туристично-краєзнавчу роботу та активну участь у суспільному житті Кривого Рогу. За договором про співробітництво між містами-побратимами 23 вихованці цього закладу отримали путівки в оздоровчий табір Нижнього Тагілу «Звездный» .

Також на Святі вдячних сердець за результатами підсумків діяльності благодійників найкращим меценатом 2010 року було визнано начальник криворізької філії ЗАТ «Київстар» Наталію Яроцьку. Вона отримала подяку від управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

Криворізьке бюро мандрівок і екскурсій надало можливість вихованцям комунального дитячого будинку №2, дитячого будинку №4 та Криворізької загальноосвітньої школи-інтернату №9 вирушити на екскурсії по місту, до страусинної ферми та у Криворізький ботанічний сад.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради