Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До Великодніх свят у Центрі «Віза» («Центр Дії») – традиційна виставка дитячих малюнків!

Створено: 2024-05-03 11:51:39Оновлено: 2024-05-03 12:01:00

Одним із найурочистіших для кожного християнина свята, яке приносить багато радості і душевної теплоти є свято пов’язане із воскресінням Ісуса Христа, а отже, символізує перемогу добра над злом і світла над пітьмою. 5 травня 2024 року вся країна відзначає світле свято Великодня. Для українців Великдень – це не тільки різнокольорові писанки і смачна паска. Це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво. 

 

Традиційно, у Центрі адміністративних послуг «Віза»  («Центр Дії»), за доброю традицією, організовано виставку-експозицію дитячих малюнків юних дарувань, що навчаються у художніх гуртках та школах Кривого Рогу. Великдень – дуже сімейне свято! Всі учасники виставки з трепетом підійшли до створення яскравих малюнків. Ці картини - власна творчість кожної дитини. В дитячих роботах через колір учні виражають свої почуття в невмирущу надію на щасливе майбутнє, невичерпну життєдайну енергію.

 

Маленькі українці знають, що яскраві сонячні малюнки подарують радість і додадуть впевненості у тому, що Україна здолає усі важкі випробування і обов’язково переможе! І воскресне! І відродиться! І розквітне!

Шановні замовники послуг, колектив Центру «Віза» («Центр Дії») щиро вітаємо вас зі світлим святом Великодня!
Нехай чудесне свято Пасхи принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини, а головне — здоров'я і мир. У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною!

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

03 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради