Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати громадських слухань

Створено: 2022-02-03 09:16:55Оновлено: 2022-02-03 09:18:13

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», у виконкомі міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пл.Молодіжна,1),  01.02.2022 відбулись громадські слухання у форматі відеоконференції (платформа Zoom) з питання обговорення проєкту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування», аналізу його регуляторного впливу та оцінки стану суспільних відносин, на регулювання яких спрямована дія акта.

В обговоренні брали участь члени Криворізької міської територіальної громади, суб’єкти господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування, представники депутатського корпусу, міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, міської консультативної ради суб’єктів господарювання з питань транспорту та телекомунікацій, органів місцевого самоврядування.

У ході обговорення в учасників відеоконференції основним питанням було надання автомобільними перевізниками якісних послуг з пасажирських перевезень (робота маршрутів до пізньої години, зменшення інтервалів руху, упровадження безготівкової системи оплати проїзду). Учасники вищезазначеного заходу погодилися з основними положення регуляторного акта.

Заходи з базового відстеження результативності регуляторного акту здійснювалися за показниками, які були визначені в ході розробки та обговорення проєкту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з  перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» та аналізу його регуляторного впливу.

Проєкт регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» та аналіз його регуляторного впливу 06.01.2022 оприлюднено на офіційних вебсайтах Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, виконкомів районних у місті рад, на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних, Криворізькій міській газеті «Червоний гірник».

На отримані в ході громадських слухань запитання та зауваження надано відповідні роз’яснення. Обґрунтовані пропозиції та зауваження до вказаного проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу приймаються у письмовій формі до 07.02.2022 включно:

- управлінням транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 365, тел. (0564) 92-02-75, електронна адреса: [email protected]);

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1,  каб. 510, тел. (056) 493-08-71, електронна адреса: [email protected]),

а також на електронні поштові скриньки виконкому Криворізької міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: dzr_vk@ukr.net, dlgr@dlgr.gov.ua, [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Південно-східним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України проєкт регуляторного акта погоджено на відповідність вимогам законодавства про захист економічної конкуренції.

           

Управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради

03 лютого 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради