Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Скільки витратив, стільки й оплатив!

Створено: 2015-02-03 15:07:58Оновлено: 2015-02-03 16:47:02

Радимо мешканцям міста, споживачам теплової енергії, встановлювати лічильники тепла, адже це дозволяє істотно економити при сплаті за спожиту теплову енергію.

У наш час, коли про економію енергоресурсів говорять все частіше і частіше, фінансова складова для споживачів є пріоритетною, тому впровадження приладів обліку тепла для проведення фінансових розрахунків між споживачем і постачальником вважається важливим як ніколи раніше.

Після встановлення лічильника тепла на будинок власники квартир починають платити не за відвантажене за нормативами тепло, а за реально спожите. Вартість спожитого тепла потім розподіляється між квартирами за їхньою площею або за індивідуальними квартирними лічильниками.

Лічильник фіксує реальну величину теплової енергії, використаної за певний час. Як правило, після встановлення вузла обліку тепла витрати на теплопостачання стають меншими на 15 – 45%. Витрати на установку лічильників згодом окупляться, адже оплата отриманих послуг буде проводитись за формулою «Скільки витратив, стільки й оплатив».

Шановні споживачі! Міська влада вдячна жителя міста, які вчасно сплачують за спожиті житлово-комунальні послуги та не мають заборгованості за попередні періоди. Адже це допомагає не тільки забезпечувати безперебійне постачання послуг в зимовий період, а й проводити оперативно ремонтні роботи.

Ми закликаємо усіх городян усвідомити, що від вчасності та повноти оплати за спожиті комунальні послуги багато в чому залежить якість та повнота надання цих послуг, якісна робота житлового господарства міста в зимовий період.


03 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради