Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ, ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2021-12-30 16:22:26Оновлено: 2021-12-30 16:24:23

Кривий Ріг є одним з найбільших індустріальних центрів нашої країни, виробнича діяльність промислових підприємств створює складну екологічну ситуацію у місті. Тому питання охорони навколишнього природного середовища є надзвичайно важливе й актуальне. На офіційному вебпорталі міста Кривого Рогу «Криворізький ресурсний центр» у ресурсі «Екологія» для мешканців міста міститься корисна онлайн інформація «Екологічний паспорт міста Кривого Рогу (2015-2020)».

Екологічний паспорт надає можливість ознайомитися з інформацією про реалізацію заходів Міської екологічної програми та досягнутими екологічними показниками, в ньому охарактеризовано міську систему моніторингу, в тому числі автоматизовану, яка є складовою мережі загальнодержавної екологічної автоматизованої системи забезпечення доступу до екологічної інформації тощо.

Основною  метою екологічного паспорту є зміцнення потенціалу суспільної екологічної свідомості, підвищення обізнаності громадян про стан довкілля міста, відкритості та прозорості вирішення питань у сфері поліпшення стану навколишнього природного середовища, що відповідає основним вимогам Закону України «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2030 року».

30 грудня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради