Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Підприємство «Міський тролейбус» за техніко-економічними показниками - одне з найкращих підприємств України

Створено: 2013-12-30 14:57:29Оновлено:

24 грудня перший заступник міського голови Андрій Гальченко з  робочою поїздкою  побував на підприємстві «Міський тролейбус» - ознайомився з результатами роботи та перспективними планами підприємства  на  наступний рік. У Кривому Розі в рамках Програми Президента України «Україна для людей», розроблено чимало місцевих проектів та програм, спрямованих на покращення якості життя населення. Серед них  -  Програма розвитку міського електротранспорту, спрямована  на покращення транспортної структури міста та підвищення якості обслуговування криворіжців.

 Робота громадського транспорту відноситься до соціально важливих послуг, які забезпечують повноцінну життєдіяльність міста. Саме тому цьому питанню й  приділяється особлива увага. За підсумками 2013 року на розвиток  електротранспорту з  міського бюджету виділено 114 млн гривень. 2 млн 471 тисяча з них пішло на оновлення та модернізацію тролейбусного парку.

«Мета  державної політики, тих завдань, що перед нами ставить Президент України –підвищення якості життя мешканців. За таким принципом працює і міська влада. І ми доводимо це реальними справами. Поступово ми робимо наше місто  ще більш комфортним для проживання. І саме діяльність  міського  електротранспорту посідає  чільне місце»,- сказав перший заступник міського голови Андрій  Гальченко.

Щодня на 22 міські маршрути виїздить 63 тролейбуси. Цей демократичний вид транспорту перевозить за рік майже 27 млн  пасажирів, серед яких дві третини – пільгова категорія. Комунальне підприємство «Міський тролейбус» працює у місті вже майже півсторіччя.

У 2013 році  за підсумками огляду-конкурсу корпорації «Укрелектротранс»  підприємство «Міський тролейбус» посіло третє місце  за техніко-економічними показниками.

Цьогоріч на  міські маршрути вийшло 6   капітально-відремонтованих тролейбусів.   Глибока модернізація проведена за рахунок коштів міського бюджету і виключно силами  криворізьких підприємств – майстрами ДЕПО№2 та підрядних організацій. Загальна вартість робіт склала – близько  2 мільйонів гривень. У наступному році планується капітально відремонтувати  8 тролейбусів.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому    
(056)440-04-32, [email protected]    
      


                                                      

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради