Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося засідання круглого столу з теми реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

Створено: 2013-12-30 14:48:31Оновлено:

26 грудня у Кривому  Розі відбулося   засідання круглого столу з теми реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. Участь у  заходу  взяли  фахівці управління економіки виконкому міськради, Інституту розвитку міста, а також представники малого і середнього бізнесу .

«Питання реалізації завдань і доручень Президента України, стосовно вирішення актуальних проблем регіону, в рамках виконання Національного плану дій перебуває на постійному контролі   міської влади,-  сказав  заступник міського голови  Олександр Світличний, - пріоритетним для нас є  питання підвищення конкурентоспроможності економіки міста та покращення інвестиційних умов».

Детально він  розповів про програми і  проекти, що були реалізовані протягом  двох  останніх  років  в різних галузях за рахунок коштів міського бюджету, соціальних інвестицій підприємств та субвенцій державного і обласного бюджетів.

На  сьогодні, спеціалісти управління економіки спільно з  Інститутом  розвитку міста працюють над рядом проектів , покликаних покращити умови для залучення інвесторів. Всі вони закладені в Національний план дій та Стратегічний план розвитку Кривого Рогу.

Інститут   розвитку міста зараз активно  займається  підготовкою  інвестиційних проектів для потенційних інвесторів та заявок для отримання грандової допомоги соціального спрямування, проведенням професійних маркетингових соціологічних опитувань та майстер-класів різноманітних освітніх програм.

Власні пропозиції висловили  і  підприємці. Зокрема,  йшлося про  впровадження  нових форм бізнесу, як необхідний захід в нинішніх економічних умовах для вирішення питань зайнятості населення.  

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому   
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net                                                                  


 

 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради