Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

МОБІЛЬНИЙ ОФІС У СЕЛИЩІ АВАНГАРД!

Створено: 2018-01-03 16:55:15Оновлено: 2018-01-03 16:59:24

Початок 2018 року надав мешканцям селища  Авангард  Центрально-Міського району можливість отримати послуги через Мобільний офіс муніципальних послуг.

Саме завдяки Мобільному офісу муніципальних послуг мешканці віддалених мікрорайонів та житлових масивів мають можливість  отримати за місцем їх проживання послуги без необхідності звернення до Центру «Віза», його територіальних підрозділів, соціальних закладів, інших суб’єктів надання послуг. Цей проект економить їх витрати та час.

Мобільний офіс муніципальних послуг впроваджено в дію саме для таких категорій населення як  пенсіонери, люди з особливими потребами та для тих громадян, яким складно в зв’язку  з різними життєвими обставинами звертатися  за отриманням послуг  до центрів адміністративних послуг.

До мешканців селища Авангард виїжджали: адміністратор Центру «Віза», державний реєстратор нерухомого майна, спеціаліст управління праці та соціального захисту населення, спеціаліст відділу реєстрації громадян.

Мешканці зверталися до фахівців Мобільного офісу з питань отримання житлових субсидій, реєстрації місця проживання, перерахунку пенсій та отримання біометричного паспорту, пакетних послуг за життєвою ситуацією «Зміна прізвища».

Також люди активно цікавилися земельними питаннями, можливостю отримати правову допомогу.

Мобільний офіс муніципальних послуг  буде здійснювати виїзні прийоми замовників послуг на території Кривого Рогу у віддалених мікрорайонах та селищах міста відповідно до затвердженого графіку, складеного за їх заявками.

Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

03 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради