Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Перший на Дніпропетровщині «Прозорий офіс соціальних послуг» відкрито у Кривому Розі

Створено: 2018-01-03 16:00:34Оновлено: 2018-01-03 16:06:34

Кривий Ріг - перше місто в області, в якому стартував пілотний проект «Прозорий офіс».

Офіс, який відкрив мер міста Юрій Вілкул, працює в Інгулецькому районі по проспекту Південний, 1. Тут жителі можуть отримати практично всі види соціальних послуг, починаючи від оформлення субсидій, матеріальної допомоги, довідок з Пенсійного фонду, дитячих допомог. Всього - 95 видів соцпослуг.

За дорученням мера Юрія Вілкула з міського бюджету були виділені гроші на капітальний ремонт приміщення та придбання спеціального обладнання, офісних меблів, оргтехніки. Для діток є кімната відпочинку, створені всі умови для людей з обмеженими можливостями: облаштовані зручний пандус, авто і велопарковки.

Спілкуючись з жителями Інгулецького району, міський голова підкреслив: «Для нас найголовніше - комфорт і зручність людей. В першу чергу це стосується отримання всіх видів послуг. Ми наближаємо і робимо ще більш доступними для жителів не тільки медичні, адміністративні, але тепер - і соціальні послуги. Звернувшись до прозорого офісу, людина зможе отримати тут повний комплекс соціальних послуг. Такі офіси ми відкриємо в кожному районі».

Начальник управління праці та соцзахисту Інгулецького району Юлія Островська наголосила: «Це унікальний не тільки для міста, а й області проект. Це - турбота про людей похилого віку. З відкриттям таких офісів пенсіонери зможуть отримувати послуги в одному місці. Це стосується і воїнів АТО, чорнобильців. Зокрема, у нас вони мають можливість обрати і оформити путівку на санаторно-курортне лікування. Працює також фахівець Центру зайнятості».

У кожного спеціаліста окрема лінія зв'язку, тому клієнти можуть додзвонитися в офіс. Також, діє електронна черга та звуковий супровід виклику наступного  відвідувача.

Пенсіонерка Світлана Павлівна, яка прийшла, щоб оформити матеріальну допомогу, зазначила: «Дуже ввічливі, уважні співробітниці, прекрасне світле приміщення. Не треба вистоювати в  черзі і, що важливо, передбачені та зроблені всі зручності для інвалідів і людей похилого віку. Відчувається щира турбота керівництва міста про жителів ».

Найближчим   часом   у «Прозорому офісі»  розпочне роботу  відділ  з  видачі  біометричних   та ID-паспортів.

«Прозорий офіс соціальних послуг» , УПСЗН виконкому Інгулецької районної у місті ради


 

03 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради