Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося пленарне засідання II сесії Криворізької міської ради VI скликання

Створено: 2010-11-30 12:25:48Оновлено:

30 листопада відбулося пленарне засідання II сесії Криворізької міської ради VI скликання, на якому депутати розглянули 50 питань. Зокрема – затвердили Регламент міської ради, де визначено основні принципи діяльності міської ради, порядок проведення сесій і здійснення депутатської діяльності. Також затверджено Положення про постійні комісії міської ради.

Сесія, яку вів міський голова Ю.Вілкул, внесла ряд спрямованих на покращення соціального захисту населення і підтримку комунальних підприємств змін до міського бюджету. Позитивно вирішено питання щодо виділення додаткових коштів на об’єкти освіти – 1125 тис.грн. Ці ресурси будуть використані як на поточні ремонти, так і на придбання меблів і обладнання для шкіл міста.

396 тис.грн. додатково виділено за статтею «Охорона здоров’я». Зокрема, будуть направлені кошти – 99 тис.грн. – для ремонту операційного блоку міської лікарні №11.

975,8 тис.грн. буде спрямовано на розвиток галузі культури і мистецтва. В тому числі, на ремонти в музичних школах №5 і №10 і капітальні ремонти Палаців культури «Саксагань», «Народний дім», «Першотравневий».

Також додаткові кошти виділені житлово-комунальному господарству Кривого Рогу, в тому числі, на відновлення вуличного освітлення і на фінансування робіт з благоустрою міста – 852 тис.грн.

Також міський голова Юрій Вілкул і депутати міської ради вирішили надали пільги з оплати комунального податку ПОГ Криворізькому УВП Товариства сліпих.

На сесії було затверджено порядок списання, відчуження, передачі основних засобів комунальної власності, погоджено гірничий відвід шахти «Першотравнева» і Ганнівського кар’єру ВАТ «Північний ГЗК», інші земельні питання, внесені структурними підрозділами виконкому міської ради. Зокрема – затверджено робочу комісію по оформленню прийому та передачі земельних ділянок у межах міста .

Після засідання міський голова Ю.Вілкул дав прес-конференцію і відповів на питання місцевих ЗМІ.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради