Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду на об’єктах благоустрою

Створено: 2015-10-30 16:15:35Оновлено: 2015-10-30 16:21:05

У рамках програми реконструкції проспекту Карла Маркса у Центрально–Міському районі облаштовують новий затишний сквер. Розташований він біля Свято–Миколаївського храму. Його окрасою буде фонтан з переливами, над зведенням якого зараз трудяться фахівці «Криворіжіндустрбуду».

29 жовтня міський голова провів виїзну нараду на об’єкті будівництва. Юрій Вілкул ознайомився з ходом робіт і відзначив, що у сквері поставлять 19 зручних лавочок, крім того, поставив завдання, щоб було багато зелених насаджень. «Ми хочемо зробити тут приємний, тихий та спокійний куточок для відпочинку дорослих і дітей»,- сказав мер.

Проінспектував Юрій Вілкул і як ведуться роботи на підземному переході. «Ми завершили перший етап реконструкції: виконали гідроізоляцію плит. Зараз приступили до внутрішнього оздоблення стін і тунелей,- зазначив міський голова,- плануємо в максимально стислий термін закінчити ремонт. Адже розуміємо, наскільки потрібен підземний перехід нашим мешканцям».

Варто зазначити, що демонтаж сходів вже завершений. Будівельники розпочали монтаж основи під заливку нових сходів. Як і наполягав мер, для зручності мам з дитячими візочками та людей з обмеженими можливостями облаштують сходи з кутом нахилу 12-13 градусів, для інших пішоходів вони відповідатимуть нормі – 30 градусів.

 Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

30 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради