Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Криворізької міської ради

Створено: 2014-10-30 08:33:32Оновлено: 2014-10-30 08:35:40

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальні підрозділи» та аналізу його регуляторного впливу


З метою прискорення заходів щодо подальшого реформування системи надання адміністративних послуг, оптимізації роботи з їх надання у Центрі надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальних підрозділах; ураховуючи Розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», рішення Криворізької міської ради від 24.09.2014 №2956 «Про утворення територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» розроблено проект рішення міської ради. Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» виконком міської ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальні підрозділи» та аналізу його регуляторного впливу.


Проект поданий відділом дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради.


Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені 04.11.2014 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційних сторінках  в мережі Інтернет:

  • виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;
  • виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської www.dzr.dp.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.dp.ua, vykonkom-tsmkr.gov.ua .

Цілі прийняття регуляторного  акта:


Забезпечення відкритості в наданні адміністративних послуг.


Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються протягом місяця  з 04.11.2014 відділом дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради за адресою:


поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, буд.1, каб. 150, тел. 92-25-94, електронна адреса: [email protected].


та управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради


поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected],


А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected][email protected][email protected], [email protected], [email protected]


 

30 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради