Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВІЗА МОБІЛЬНА поновила виїзні обслуговування мешканців за допомогою цифрових мобільних кейсів

Створено: 2020-09-30 16:41:48Оновлено: 2020-09-30 16:44:25

Весною цього року, у зв’язку з непростою епідеміологічною ситуацією, тимчасово були призупинені виїзні  обслуговування  до  заявників  послуг  за  місцем їх перебування. Тому, спеціалісти ЦНАПу надавали роз’яснення та консультації за телефоном «Гарячої» лінії.

Підвищення якості життя старшого покоління - один з пріоритетів міської влади. Криворіжці похилого віку, люди з постійними та тимчасовими вадами здоров’я, а також ті, кому важко пересуватись, як ніхто інший, потребують турботи. Звернення таких людей до ЦНАПу «Віза» не може залишатися без уваги, а їх потреба у вирішенні питань щодо оформлення необхідних документів залишається завжди актуальною. Тому, ВІЗА МОБІЛЬНА поновила виїзні обслуговування за допомогою цифрових мобільних кейсів.

Сьогодні виїзна бригада забезпечила надання послуги з оформлення одноразової часткової компенсації вартості комунальних послуг мешканкі Саксаганського району поважного віку (1937 року народження).

З початку дії проєкту за допомогою цифрових мобільних кейсів обслужено -   567 замовників послуг, з них на дому- 561, у лікарні 6.  

         Скористатися безкоштовним обслуговуванням через мобільного адміністратора удома, у лікарні, у закладах соціальної сфери тощо, мають можливість категрії громадян, визначених рішенням виконкому міської ради:

  • особи з інвалідністю внаслідок війни
  • учасники бойових дій
  • учасники війни
  • Герої України
  • Герої Соціалістичної праці
  • особи з інвалідністю І, ІІ груп,  діти з інвалідністю
  • особи які досягли 75-річного віку
  • особи які тимчасово втратили можливість самостійно пересуватися, та породіллі (під час перебування у лікарняних закладах, удома), які особисто не можуть звернутися до Центру «Віза»
  • особи які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги
  • багатодітні сім’ї, у яких виховується 5 і більше дітей, та сім’ї, матері яких мають почесне звання «Мати-героїня».

 

Дбаючи про здоров’я наших замовників, адміністратор ЦНАПу при обслуговуванні заявників адміністративних, інших публічних послуг  використовує гумові рукавички, захисну маску, спеціальний захисний екран, дезинфікуючі засоби та  дотримується соціальної дистанції.

 

           Замовити послугу криворіжці можуть, оформивши заявку  одним  із способів:

-         за телефоном  «Гарячої» лінії 0-800-500-459 (безкоштовно);

-         письмове звернення до Центру адміністративних послуг «Віза» або його територіальних підрозділів, Мобільних офісів;

-         електронне звернення на вебпортал Центру адміністративних послуг «Віза» http://viza.kr.gov.ua, на e-mail: [email protected] (цілодобово).

 

          Виїзд здійснюється протягом 3-х днів після оформлення заяви,  з урахуванням графіку роботи Центру «Віза».

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];                                                                                                                                  http://viza.kr.gov.ua

30 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради