Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ДІДЖИТАЛ ВІЗА»- для криворіжців

Створено: 2020-09-30 15:58:19Оновлено: 2020-09-30 16:00:15

Шановні криворіжці!

Сьогодні ВАША DIGITAL ВІЗА нагадає про вебплатформу «Гід з державних послуг», яку створило та поширює Міністерство цифрової трансформації України для отримання загальнодоступної інформації про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. 

Цей електронний сервіс містить достовірну інформацію про понад 1000 адміністративних послуг: необхідні документи, спосіб, місце, строк, вартість надання послуги. Інформація розподілена на 17 категорій, залежно від сфери діяльності, а також на 36 життєвих подій та ситуацій. Найпопулярніші послуги серед користувачів: витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, державна реєстрація фізичної особи-підприємця, реєстрація місця проживання, реєстрація місця проживання дитини до 14 років, реєстрація народження.

 

Якщо Ви не знайшли інформації про послугу чи виявили помилку в наявній інформації, то заповніть форму зворотного зв’язку на сайті.

 Знайти «Гід з державних послуг» можна і на вебпорталі Центру «Віза» в розділі «Послуги» в тематичній області «Сервіси ДІЇ».

 Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua/

 

30 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради