Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Пріоритетний напрямок розвитку міста – надання доступних, якісних соціальних послуг

Створено: 2020-09-30 15:45:09Оновлено: 2020-09-30 15:48:23

(Коментує департамент соціальної політики виконкому міської ради)

 З метою соціального захисту найбільш незахищених громадян: пенсіонерів, одиноких непрацездатних громадян та осіб з інвалідністю, які перебувають у складній життєвій ситуації і потребують соціальної допомоги та підтримки, у місті функціонує розвинена мережа закладів соціального захисту, в тому числі 8 Територіальних центрів, які щороку обслуговують понад 21 тис громадян вказаних категорій та надають близько 3 млн різних видів соціальних послуг.

У Центрально-Міському районі понад 25 років працює  Територіальний центр соціального обслуговування, який опікується мешканцями району поважного віку.  

Центр постійно покращує якість соціальних послуг та забезпечує належні умови перебування відвідувачів закладу. Для цього Центром використовуються всі можливості. За останні 10 років на укріплення матеріальної бази та покращення умов перебування обслуговуємих витрачено 8,0 млн грн, отриманих з різних джерел фінансування, в тому числі 1,8 млн грн з міського бюджету. За рахунок цих коштів виконано утеплення будівлі, заміна вікон і дверей, встановлення індивідуального теплопункту тощо.

Установа з 2016 року тісно співпрацює з Німецьким товариством міжнародної співпраці «GIZ», завдяки чому успішно реалізовано проєкти, що сприяли покращенню доступності та якості надання соціальних послуг. За фінансової підтримки уряду Німеччини відремонтовано 85% площі будівлі на загальну суму 5,6 млн грн.

Активними учасниками міських конкурсів є ветерани Центрально-Міського району, разом з ними на базі установи здійснено ремонт актової зали, облаштовано тренажерну залу, кабінет психології.

30.09.2020 в ході робочого візиту міському голові Юрію Вілкулу презентовано проведені Центром ремонтні роботи, спрямовані не тільки на розширення переліку соціальних послуг та підвищення якості їх надання, а і створення умов для соціальної незалежності, розвитку інтересів і потреб громадян поважного віку, на поліпшення умов перебування в установі.

Ми працюємо для мешканців міста Кривого Рогу

 і завжди готові до співпраці.

 

Ваші зауваження та пропозиції просимо надавати за електронною адресою:                           e-mail: upszn@kr.gov.ua

30 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради