Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання міської координаційної ради з питань забезпечення реалізації Програми розвитку промислового туризму в місті Кривому Розі на 2013-2015 роки

Створено: 2015-09-30 15:56:05Оновлено: 2015-09-30 16:00:06

25 вересня 2015 року у приміщенні виконкому Криворізької міської ради відбулося чергове засідання міської координаційної ради з питань забезпечення реалізації Програми розвитку промислового туризму в місті Кривому Розі на 2013-2015 роки.

У засіданні прийняли участь представники структурних підрозділів виконкому міської ради, районних у місті рад, КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" Криворізької міської ради, промислових підприємств міста, туристичних агенцій, науковці та екскурсоводи.

Засідання розпочалося з привітання присутніх із Всесвітнім днем туризму, що відзначається щороку 27 вересня, та нагородження найактивніших представників галузі.

Далі, під час засідання було презентовано основні досягнення від реалізації Програми розвитку промислового туризму та запропоновано до обговорення поточну проблематику галузі.

Важливим питанням залишається доступність діючих промислових об'єктів.

Свої напрацювання в напрямку розвитку промислового туризму презентували представники ПАТ "Криворізький залізорудний комбінат".  Найважливішим досягненням підприємства на сьогодні є запровадження на постійній основі унікальної екскурсій зі спуском в шахту на глибину 1350 м та підняттям на копер шахти висотою 54 м.

Новий об'єкт відвідування туристів було презентовано представником ПАТ "Південний гірничо-збагачувальний комбінат". Починаючи з липня 2015 року на підприємстві працює новий музей, де всі бажаючі мають можливість доторкнутись до історичного минулого комбінату та ознайомитись із його сьогоденням.

На завершення увагу присутніх було зосереджено на підготовці Програми розвитку промислового туризму на наступний період.


 

30 вересня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради