Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Школи, дитячі садки та лікарні Кривого Рогу обов’язково мають бути з теплом», - зазначив міський голова Юрій Вілкул

Створено: 2013-09-30 16:51:35Оновлено:

Цього року через аномально холодну осінь опалювальний сезон розпочнеться раніше запланованого терміну. Теплопостачальні підприємства Кривого Рогу до холодів готові на 100%. Всі заклади соціальної сфери отримали паспорти готовності до проходження в осінньо-зимовий період. На нараді за участю керівників районів, що відбулася 30 вересня, міський голова Юрій Вілкул сказав про те, що дитячі садки, школи та лікарні обов’язково мають бути з теплом. Роботу в цьому напрямку необхідно пришвидшити.

«Кожен керівник району повинен тримати це питання на особистому контролі. Заклади вже подали заявки на підключення опалення і тільки буде отриманий дозвіл – тепло одразу має бути включено»,- зазначив Юрій Вілкул. Попередньо, установи соціальної сфери планують підключити до тепла з 30 вересня, у житлових будинках опалювальний сезон розпочнеться з 5 жовтня. «Ситуація з погодними умовами непроста, однак ми провели необхідний комплекс робіт і готові до зимових холодів, - відзначив Юрій Вілкул, - Кривий Ріг буде з теплом».

На Всеукраїнській селекторній нараді з питань підготовки до опалювального сезону Віце–прем’єр міністр Олександр Вілкул поставив завдання пришвидшити підключення об’єктів соціальної сфери та житлових будинків до тепла. «За моїм завданням в усіх без винятку регіонах розпочато заповнення систем опалення та теплових мереж теплоносієм для прокачки системи», - сказав Олександр Вілкул. Також він зазначив, що влада має бути готова оперативно реагувати на погіршення погодних умов. Необхідно зробити максимум для недопущення в цьому опалювальному сезоні аварій.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради