Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ГАРЯЧА ЛІНІЯ «Візи»: що найчастіше цікавить замовників послуг

Створено: 2021-08-30 16:05:16Оновлено: 2021-08-30 16:28:05

В Центрі адміністративних послуг «Віза» для зручності мешканців криворізької територіальної громади постійно функціонує безкоштовна «Гаряча» телефонна лінія 0-800-500-459, якою з початку 2021 року прийнято близько 30 тисяч вхідних дзвінків. Зростаюча кількість дзвінків  насамперед пов’язана з карантинними заходами.

Серед топових питань криворіжців -  паспортні документи, реєстрація місця проживання, реєстрація права власності, картка криворіжця, надання інших адміністративних послуг.

Ми уважно вивчаємо, аналізуємо потреби мешканців криворізької територіальної громади та публікуємо на вебпорталі Центру «Віза»  (https://viza.kr.gov.ua), офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету (https://kr.gov.ua) цікаву та корисну інформацію.

Що ж саме цікавить криворіжців?

 

Де у Кривому Розі можна зареєструвати місце проживання/знятися з реєстрації?

   Для зручності мешканців в кожному районі міста працюють відділи реєстрації місця проживання громадян, якими надаються наступні послуги:

 «Реєстрація місця проживання»;   

 «Зняття з реєстрації місця проживання»;                                              

 «Видача довідки про реєстрацію місця проживання особи або місця перебування особи»;

 «Видача довідки про зняття з реєстрації місця проживання»;

 «Реєстрація місця перебування».

В період карантину прийом ведеться за графіком та попередним записом

Які документи необхідно подати до Центру «Віза» для оформлення та обміну паспорта громадянина України для виїзду за кордон?

Для оформлення (обміну) паспорта громадянина України для виїзду за кордон необхідно надати наступні оригінали документів:

Для дорослого :

  • паспорт громадянина України;
  • довідка про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків;

Для дитини:

  • свідоцтво про народження;
  • паспорт громадянина України одного з батьків, який подає документи;
  • довідка про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (за наявності);
  • документи подаються без участі дитини (до 12 років), надається матова кольорова фотокартка – 1 шт. розміром 10х15 см. (70% зображення обличчя на білому фоні);
  • якщо один з батьків громадянин іншої країни – довідка про реєстрацію дитини громадянином України.

 Якщо паспорт громадянина України для виїзду за кордон оформлюється не перший раз, обов’язкова наявність попереднього паспорта.

  Для подання документів зручно звернутися до паспортного офісу Центру «Віза» в будь-якому районі міста, незалежно від реєстрації місця проживання громадянина:

  • Металургійний - пл. Молодіжна, 1
  • Тернівський - вул. Короленка, 1А 
  • Покровський -  вул. Шурупова, 2
  • Саксаганський - вул. Володимира Великого, 32
  • Довгинцівський - вул. Дніпровське шосе, 11
  • Центрально-Міський - вул. Староярмаркова, 44
  • Інгулецький район - просп. Південний, 1;  вул. Гірників,19

   Запрошуємо Вас до Центру «Віза» та нагадуємо, що прийом замовників послуг здійснюється виключно за попередньою реєстрацією до електронної черги, яку можна здійснити, скориставшись:

  • вебпорталом Центру «Віза» за посиланням https://cutt.ly/3miVQoV;
  • мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза» безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 .

        Ваші побажання, пропозиції, зауваження щодо роботи Центру адміністративних послуг «Віза», а також питання щодо надання адміністративних послуг, можна оформлювати  у розділі «Зворотній зв’язок» на вебпорталі Центру  https://cutt.ly/XWgyLWe.  

       Також, Ви можете  оцінити якість наданих послуг на сторінці «Ваш контроль»,  написати листа на електронну адресу Центру «Віза» сторінки «Написати листа» або «Залишити відгук», переглянути роз`яснення з питань, що є актуальними сьогодні на сторінці «Запитання і відповіді», прийняти участь в дослідженні через інтерактивне опитування «АКТИВНИЙ ГРОМАДЯНИН».

       

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС! 

30 серпня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради