Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виїзне засіданні колегії облдержадміністрації

Створено: 2010-07-30 10:21:13Оновлено:

Про виконання державної регуляторної політики, заходи з дебюрократизації бізнесу та про стан погашення заборгованості із заробітної плати у Дніпропетровській області йшлося на виїзному засіданні колегії облдержадміністрації, яке відбулося у Кривому Розі 29 липня поточного року. Захід провів голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Засідання колегії розпочалося з практичної частини основного питання щодо дебюрократизації бізнесу. Присутнім було запропоновано переглянути відеофільм про роботу Реєстраційної палати Кривого Рогу, після чого відбулося знайомство з роботою муніципального бюро апарату міської ради і виконкому. Начальник управління розвитку підприємництва Ірина Рижкова докладно розповіла гостям про функціонування єдиного дозвільного центру Кривого Рогу і провела презентацію пілотного проекту «Криворізький ресурсний центр».

Наступним етапом у роботі колегії було проведення пленарного засідання, на якому розглядалися питання підвищення конкурентоспроможності регіону. Так, на колегії було відзначено, що для досягнення запланованих результатів в області повинні бути створені сприятливі умови для розвитку приватної ініціативи та належним чином організована робота з інвесторами. Для цього необхідно спростити на місцевому рівні процедуру видачі дозволів, створити «єдині вікна» та впровадити електронне управління. За словами О.Вілкула не даремно проблеми дозвільної системи обговорюються у Кривому Розі. Адже саме це місто займає перше місце в області і друге в Україниі у рейтингу роботи місцевих дозвільних центрів, а досвід криворізьких проектів дебюрокритизації бізнесу вивчає і переймає вся країна.

Після обговорення важливих питань була проведена виїзна частина колегії «Місто без околиць», під час якої відбувся огляд Георгіївської дзвіниці, світлодинамічного фонтану, кар’єру «Першотравневий» ВАТ «Північний ГЗК» та музею ВАТ «Північний ГЗК», знайомство з роботою будинку милосердя «Затишок», зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни та праці.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради