Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРО ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ ВЕТЕРАНАМ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ ІЗ ЧИСЛА ВПО

Створено: 2022-06-30 09:30:46Оновлено: 2022-06-30 09:33:38

З метою забезпечення підтримки ветеранів (ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі — ветерани)) та членів сімей ветеранів (батьків, дружин (чоловіків), дітей), подальшої їх реадаптації та реінтеграції до мирного життя через відповідні проекти, Міністерством у справах ветеранів України була утворена бюджетна установа “Український ветеранський фонд” (далі - Фонд), який сприяє соціальному захисту ветеранів та членів сімей ветеранів шляхом підтримки та реалізації проектів, які спрямовані на підтримку ведення підприємницької діяльності ветеранами та сприяння у їх працевлаштуванні.

Фонд запустив проект з мікрофінансування бізнесу. Ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

Заявники після заповнення заявки і завантаження всього пакету документів разом із чеками на покупку, мають можливість отримати відшкодування на суму до 20 000 гривень включно.

Кроки для отримання одноразової фінансової підтримки:

 

- зібрати необхідні документи (сканкопії): паспорту, довідки ВПО, виписки чи витягу З ЄДР про ФОП чи самозайняту особу, посвідчення ветерана війни, документів, що підтверджують покупку після 24 лютого 2022 року товарів для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів (чек або видаткова наклада).

 

-       надіслати свою заявку з документами через аплікаційну форму: https://20000.mva.gov.ua/;

-       отримати відповідь від Фонду (за результатами перевірки пакету документів).

Інформацію щодо такої підтримки можна отримати на офіційному сайті Фонду https://veteranfund.com.ua/, на сторінці у мережі Фейсбук https://bit.ly/3moZAUC.

 

Документи розглядаються комісією у строк до 10 днів, після чого приймається рішення щодо надання коштів.

Заявки приймаються до завершення воєнного стану.

У разі виникнення запитань, їх можна відправити на офіційну пошту Фонду: [email protected] 

30 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради