Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Можливості та переваги електронного сервісу «Веб-портал Пенсійного фонду України»

Створено: 2017-06-30 15:54:19Оновлено: 2017-06-30 15:55:09

Це питання було темою Виставки послуг Криворізьких північного, південного та центрального об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України Дніпропетровської області для працівників комунальних підприємств та громадських організацій міста Кривого Рогу, що опікуються проблемами як працюючого населення так і людей, які вже досягли пенсійного віку.

Фахівці управлінь Пенсійного фонду ознайомили присутніх з ресурсами веб-порталу Пенсійного фонду України, з основними напрямками Пенсійної реформи, можливістю отримання інформації з реєстру застрахованих осіб, з власної пенсійної справи, а також з планами стосовно можливості кожної людини надавати заяви та документи для призначення та перерахунку пенсії.

       Учасників заходу було проінформовано про спрощену процедуру реєстрації на веб-порталі, створення свого особистого кабінету та можливістю не виходячи з дому, перегляду  своєї електронної пенсійної справи.

Цікавою була інформація для учасників Виставки щодо новацій та реформ у наданні адміністративних послуг в Центрі «Віза», які впроваджуються під керівництвом міського голови  Вілкула Ю.Г.; нових сервісів  у роботі єдиних дозвільних та реєстраційних офісів органів місцевого самоврядування. 

Слухачами порушувались питання перерахунку пенсій колишнім військовослужбовцям, розрахунків страхового стажу, в тому числі для суб’єктів підприємницької діяльності.

 

Адреса для бажаючих скористатись послугами

веб-порталу – www.portal.pfu.gov.ua

 Наступна Виставка послуг  буде проведена Центром адміністративних послуг «Віза» разом із державним промисловим підприємством «Кривбаспромводопостачання» 21.06.2017 о 15.00 у виконкомі міської ради  в каб. 139.  

 

Ми працюємо для Вас!

Наша якість - Ваша довіра!

                                                                Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

                                                                Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28

                                                                e-mail: [email protected]

30 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради